Навчання було спрямовано на підвищення рівня обізнаності та компетентності соціальних працівників, які надають соціальні послуги догляду дома, у сфері геронтології, емоційної стабільності у роботі з отримувачами соціальних послуг, профілактику емоційного вигорання. Участь у тренінгу взяли 15 працівників.
Тренінг відкрила директор центру Інна Завертайло. Вона відмітила актуальність проблеми вигорання саме для соціальних робітників.
Практичний психолог Вінницького обласного центру соціальних служб Роксана Пилявець зосередила увагу учасників на їх внутрішніх станах, шляхах відновлення ресурсів, значенні самомотивації у щоденній роботі.
Завдяки практичним вправам учасники тренінгу отримали можливість відпрацювати теоретичні знання на практиці, попрацювати над зміною переконань та ставленням до внутрішніх конфліктів.
Високий організаційний рівень заходу забезпечили координатори тренінгової групи директор центру надання соціальних послуг Крижопільської селищної ради Інна Завертайло та начальник відділення соціальної допомоги дома Галина Павлишена.

123456789