7 грудня 2022 року начальник відділу методичного забезпечення соціальної роботи Тетяна Томчук та провідний фахівець із соціальної роботи Тетяна Бойко взяли участь у тренінгу «Посилення ефективності міжсекторального реагування та взаємодії у сфері запобігання та протидії домашньому насильству та насильству за ознакою статі».

Учасниками заходу стали уповноважені особи з питань запобігання домашньому насильству територіальних громад Вінницької області.

Усіх присутніх поінформовано про основні завдання та особливості роботи Обласної мобільної бригади соціально-психологічної допомоги особам, які постраждали від домашнього насильства та / або насильства за ознакою статі, що діє на базі Вінницького обласного центру соціальних служб. Крім того, учасників ознайомлено з мережею спеціалізованих служб підтримки постраждалих осіб від домашнього насильства, які функціонують у Вінницькій області, їхніми завданнями та формами роботи.

Під час зустрічі обговорено особливості роботи з сім’ями, в яких вчиняється домашнє насильство, та механізм налагодження дієвої співпраці усіх суб’єктів, що здійснюють заходи у сфері запобігання та протидії домашньому насильству та / або насильству за ознакою статі.

За допомогою до працівників обласної мобільної бригади соціально-психологічної допомоги особам, які постраждали від домашнього насильства та/або насильства за ознакою статі, можна звернутися:
068 586 03 55 (фахівець із соціальної роботи);
097 578 82 89 (психолог);
Viber: 097 578 82 89.

Консультації надаються з понеділка по четвер – з 9:00 до 18:00 год., в п’ятницю з 9:00 до 17:00 год.

 

1