28 листопада працівники Обласної мобільної бригади соціально-психологічної допомоги особам, які постраждали від домашнього насильства, та мультидисциплінарної мобільної команди, яка діє в рамках проекту «Інтегрована підтримка через міждисциплінарні мобільні команди», що реалізується МБФ «Українська фундація громадського здоров’я» (УФГЗ) спільно з Дитячим фондом ООН (ЮНІСЕФ) в Україні, взяли участь в інформаційно-просвітницькому заході «Право на життя без насильства», проведеному в підтримку Всеукраїнської акції «16 днів проти насильства».

Захід відбувся за участі фахівців Вінницької обласної універсальної наукової бібліотеки, «Кризового центру «Ми поруч», представників органів Національної поліції України, регіональної координаторки по роботі з ВПО громадської організації «КримSOS» у Вінницькій області.

Учасників поінформовано про особливості роботи спеціалізованих служб підтримки осіб, які постраждали від домашнього насильства та/або насильства за ознакою статі, основні завдання та форми роботи Обласної мобільної бригади, що діє на базі Вінницького обласного центру соціальних служб. Крім того, присутніх ознайомлено з мережею спеціалізованих служб підтримки постраждалих осіб від домашнього насильства, які функціонують у Вінницькій області.

Учасники отримали контактні номери телефонів обласної мобільної бригади та «гарячих ліній» з попередження домашнього насильства.

Обласна мобільна бригада соціально-психологічної допомоги особам, які постраждали від домашнього насильства та/або насильства за ознакою статі надає консультації з понеділка по четвер з 9:00 до 18:00 год, в п’ятницю з 9:00 до 17:00 год.

Тел.: 068 58 60 355 (фахівець із соціальної роботи);
097 578 82 89 (психолог);

E-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

1