Складовою методичної підтримки, яку здійснює Обласний центр соціальних служб для фахівців, що надають соціальні послуги, є проведення супервізій.
19 серпня фахівцями обласної мобільної бригади соціально-психологічної допомоги особам, які постраждали від домашнього насильства та / або насильства за ознакою статі, яка функціонує на базі Вінницького обласного центру соціальних служб, проведено супервізійну офлайн зустріч з працівниками Центру соціальних служб Погребищенської міської ради ради щодо випадку домашнього насильства відносно людини похилого віку.
Під час зустрічі обговорено особливості роботи з сім’ями, в яких вчиняється домашнє насильство, та механізмів налагодження дієвої співпраці усіх суб’єктів, що здійснюють заходи у сфері запобігання та протидії домашньому насильству та / або насильству за ознакою статі. Крім того, в деталях розібрано та проаналізовано випадок постраждалої особи (інформацію про неї та її найближче оточення, труднощі, з якими стикались фахівці при наданні соціальних послуг родині, та подальшу роботу із сім`єю). Також здійснено виїзд в сім`ю спільно з надавачами соціальних послуг.
За допомогою до працівників обласної мобільної бригади соціально-психологічної допомоги особам, які постраждали від домашнього насильства та/або насильства за ознакою статі, можна звернутися:
068 586 03 55 (фахівець із соціальної роботи);
097 578 82 89 (психолог);
Viber: 097 578 82 89.
Консультації надаються з понеділка по четвер - з 9:00 до 18:00 год., в п’ятницю з 9:00 до 17:00 год.