З цією метою 18 серпня 2022 року проведено засідання Комісії з питань захисту прав дитини Уланівської сільської ради.
Участь у засіданні в онлайн режимі взяли працівники обласного центру соціальних служб – заступник директора Ольга Слободяник та начальник відділу навчальних заходів для сімейних форм виховання Світлана Чижик.
Під час розгляду питання доцільності створення В Уланівській громаді сім’ї патронатного вихователя на базі родини Вороніхіна Сергія Васильовича члени комісії заслухали характеристику, видану фахівцями Вінницького обласного центру соціальних служб за результатами 10- денного навчання кандидата у патронатні вихователя та його помічника. Після виступу Сергія Васильовича та його дружини Тетяни Володимирівни, комісією одноголосно прийнято рішення про доцільність створення на базі їх родини патронатної сім’ї
Крім того, обговорено склад міждисциплінарної команди, створеної в громаді із представників різних галузей для забезпечення найкращих інтересів дітей, які з часом будуть влаштовані у зазначену сім’ю.
2-деннний навчальний модуль, передбачений державною програмою для спільного навчання кандидадів у патронатні вихователі та міждисциплінарної команди, заплановано провести в Уланівській громаді 30-31серпня 2022 року.