Вінницький обласний центр соціальних служб разом з партнерською громадською організацією «Елеос-Херсон» з 1 серпня розпочинає реалізацію проекту «НА ЗВ’ЯЗКУ» Цілодобова лінія психологічної підтримки постраждалих від війни» за підтримки The Black Sea Trust for Regional Cooperation (The German Marshall Fund).
До цього моменту телефонна лінія працювала на волонтерських засадах, за 4 попередніх місяці лінією отримано понад 250 телефонних дзвінків та надано психологічні та психо-соціальні консультації. Впровадження проекту дозволить покращити якість роботи та обслуговувати більшу кількість дзвінків.
Проект розрахований на 6 місяців. В рамках реалізації проекту передбачено просування телефонної лінії, підтримка 6 волонтерів-психологів які працюють на лінії, та супервізії для них 1 раз на тиждень. А також навчання фахівців із соціальної роботи та представників соціальних служб наданню першої психологічної допомоги та основ ненасильницького спілкування, особливостям консультування різних категорій внутрішньо переміщених осіб.

Телефони цілодобової гарячої лінії «На зв’язку»:
050 300 73 38 Водафон
096 524 17 41 Київстар

20220311160632