В рамках Всеукраїнської акції «16 днів проти насильства» 2 грудня 2021 року у м. Жмеринка обласною мобільною бригадою соціально-психологічної допомоги особам, які постраждали від домашнього насильства та/або насильства за ознакою статі Вінницького обласного центру соціальних служб проведено вуличну акцію з метою підвищення обізнаності населення з питань попередження насильства в сім'ї, жорстокого поводження з дітьми.
В заході взяли участь: відповідальна особа за координацію заходів реагування на факти вчинення насильства, фахівці відділення соціальної роботи Центру надання соціальних послуг Жмеринської міської ради.
Під час вуличної акції мобільною бригадою проведено інформаційно-роз’яснювальну роботу з громадянами, зосереджено увагу на видах насильства та на способах його ідентифікувати та протидіяти йому. Фахівці розповсюджували брошури, буклети та візитівки із важливими телефонними номерами установ та органів, які надають допомогу в протидії та запобіганні домашньому насильству.

За допомогою до працівників обласної мобільної бригади соціально-психологічної допомоги особам, які постраждали від домашнього насильства та/або насильства за ознакою статі, можна звернутися:
068 586 03 55 (фахівець із соціальної роботи);
097 578 82 89 (психолог);
Viber: 097 578 82 89.
Консультації надаються з понеділка по четвер - з 9:00 до 18:00 год., в п’ятницю з 9:00 до 17:00 год.

1234